Elske's Huiskamer

Aangenaam, mijn naam is Elske Heijn – Wiersma, ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen.

Sinds 2015 actief

 Sinds oktober 2015 ben ik trotse eigenaresse van Dagbesteding Elske’s Huiskamer. Een kleinschalige dagbesteding waarin de deelnemer continu centraal staat

Even voorstellen.

Aangenaam, mijn naam is Elske Heijn – Wiersma, ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Sinds oktober 2015 ben ik trotse eigenaresse van Dagbesteding Elske’s Huiskamer. Een kleinschalige dagbesteding waarin de deelnemer continu centraal staat.

Dagbesteding Elske’s Huiskamer laat haar kleinschaligheid zien door maximaal 6 deelnemers per dag te laten plaatsnemen. De dagbesteding is gevestigd in Franeker. Elske’s Huiskamer heeft haar naam te danken aan de huiselijke sfeer die gecreëerd wordt waardoor de deelnemer zich zoveel mogelijk op zijn gemak voelt. Dagbesteding Elske’s Huiskamer staat voor persoonlijke aandacht, een arm om iemand heen, een luisterend oor zijn en activiteiten op niveau.

De faciliteiten

In 2017 zijn we begonnen met een verbouwing, waardoor er een interne verhuizing plaatsvindt. We gaan vanuit de huiskamer naar de garage waardoor we alles binnen handbereik hebben voor de deelnemers. We zijn 2 januari gestart in de nieuwe verbouwde dagbesteding

Creatief en ontwikkelen

Creativiteit heeft vele voordelen, van het stimuleren van de hersenen en het verbeteren van de stemming tot het bevorderen van innovatie en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Het kan ook helpen bij het oplossen van problemen en het vergroten van het zelfvertrouwen.

Puzzelen

Puzzelen is een leuke en uitdagende activiteit waarbij je je hersenen traint, je geduld vergroot, je creativiteit stimuleert en je een gevoel van voldoening geeft wanneer je eindelijk alle stukjes op de juiste plek hebt gelegd.

Huishoudelijk

Ik kan je helpen met handige tips en tricks om je huishouden efficiënter te organiseren en je dagelijkse taken gemakkelijker te maken.

Onze missie en visie

Onze Missie

Zorg en begeleiding bieden bij activiteiten en persoonlijke aandacht, aan mensen die kwetsbaar zijn.

Onze visie

Zorg op zo’n manier verlenen, dat recht wordt gedaan aan de verscheidenheid van de deelnemers en zij zichzelf kunnen zijn, op een bij hen passende plek in de samenleving.

Kernwaarden
Persoonlijke aandacht Door te luisteren, contact te maken en zichtbaar te zijn. Laagdrempelig en beschikbaar.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Je veilig voelen in een warme sfeervolle omgeving om je te uiten.

Deskundig In de ondersteuning en zorg, goed geschoold.